Колега,нали ти дадох стъкло?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Който иска - да помага.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от millko Покажи съобщениеКолега,нали ти дадох стъкло?Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеЗначи пак ти казвам че аз имам стъкло само кажи как и кога и ще ти го дам(ако става въпрос за самото стъкло без пластмасите че те са ми счупени).Няма никакъв проблем.Аз съм в Хаджи Димитър., обаче вече знам как да го отлепя, без да се спука, ама както се казва-късно е чадо
ами пусни телефонче и ще се разберемAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
И как се разлепя без да се спука, че преди време и аз така си спуках едното стъкло... А вече 2ра година карам със спукано ляво огледало...?Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеИ как се разлепя без да се спука, че преди време и аз така си спуках едното стъкло... А вече 2ра година карам със спукано ляво огледало...?Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan konov Покажи съобщениеколеги някои разгабял ли е мех. огледало и може ли механизма от ел да се прехвърли и да се ползва само корубата на мех. огледало?
Само пластмасите може Друго нищоAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan konov Покажи съобщениеа алуминиевата стойка нестава ли щото се оказа че и тя ми е заминала?Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
То това със стойката е проблема на всички. Ама аз да се ожаля и заклеймя:- Кой беше пък този идиот дето ми открадна само капаците на огледалата? - дано му се скапа маслената помпа!!!0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan konov Покажи съобщениеабе този дето ти ги е взел тряя да е голам бързак то има и винт от долната страна аз още си играя с разглобяването на моето и си е врътня. заклеимиго още веднъж0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
Comment